Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informasjon | varsling og alarmering | Kalendere og planleggingssystemer | Elektroniske kalender- og minnesystemer | Forget-me-not Forglemmegei elektroniske kalendere

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Forget-me-not Forglemmegei elektroniske kalendere

For eldre som bor alene og personer med demens er det ofte et problem å holde rede på dagene. For dem kan Forglemmegei være til god hjelp for den viser riktig dag og dato automatisk når den kobles til strøm. Korrekt antall dager i hver måned, inklusive skuddår. Forglemmegei er en evighetskalender som kan brukes år etter år. Finnes på flere språk.

Leverandør Abilia AS
1081 OSLO


Klassifisering 22 27 15 - 01
Elektroniske kalender- og minnesystemer


Produktserien inneholder 3 produkt.

Produkt 1 av 3
Forglemmegei elektronisk kalender

Forglemmegei er et tidshjelpemiddel som viser riktig dag og dato, f.eks. TIRSDAG 19. September når den kobles til strøm. Kan få et personlig preg ved å sette inn egne bilder bak plexiglasset eller skrive dagens begivenheter. Ingen forvirrende knapper. Plasseres der den er lett å bli oppmerksom på. Utprøving har vist god nytte for en gruppe eldre.

HMS-artnr. 069775
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 502250 
Sist oppdatert 2018-04-20 

Produkt 2 av 3
Natt- og dag-kalender

Riktig dag, dato og om det er Morgen, Dag, Kveld eller Natt vises på et display, f.eks. ONSDAG, 12 Februar NATT. Passer for dem som kan ta feil av dag og natt, går ut eller ringer pårørende om natten. Plasseres gjerne på nattbordet, ved utgangsdøren, på kjøkkenbordet eller ved telefonen. Pass på at kalenderen ikke blir borte blant foto, nips e.l.

HMS-artnr. 121609
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 602001 
Sist oppdatert 2009-03-10 

Produkt 3 av 3
Natt- og dag-kalender med bilde

Riktig dag, dato og om det er Morgen, Dag, Kveld eller Natt vises på et display, f.eks. MANDAG 29 Januar KVELD. Kan få et personlig preg ved å sette inn egne bilder bak plexiglasset eller skrive dagens begivenheter. Utprøving i 5 land (EU-prosjekt) har vist god nytte. Flere slutter å gå ut/ringe pårørende om natten. Noen kan bo lenger hjemme.

HMS-artnr. 069776
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 502252 
Sist oppdatert 2018-04-20 

 
Relatert informasjon