Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informasjon | Innmatingsutstyr til datamaskiner | Alternative innmatingsenheter | Alternative innmatingsenheter | Tuva - talegjenkjenning på norsk

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tuva - talegjenkjenning på norsk

Tuva talegjenkjenning er utviklet for å forstå norsk språk og norske dialekter. Kan leveres med dobbeltsidig eller ensidig hodetelefon med mikrofon.
Integrasjon med Microsoft Office. Skyløsning med inkludert programvarevedlikehold. Oppdateringer og forbedringer av språk og ordbok. Opplæringsmateriell og beste praksis.

Leverandør Max Manus AS
0422 Oslo


Klassifisering 22 36 12 - 01
Alternative innmatingsenheter


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.235510235511
Lev-artnr.Tuva 1.
0 nb1
Tuva 1.
0 nb2
 
Relatert informasjon