Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personforflytning | Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler

Stoler med hjul som gir mobilitet og kroppsstøtte til personer med nedsatt gangfunksjon. Stolene manøvreres av brukeren selv eller av en hjelper. Omfatter f.eks. stårullestoler (rullestoler som brukes til å reise opp og holde en person i stående stilling), manuelle rullestoler med nedfellbar rygg og rullestoler til bruk f.eks. i snø, på stranden eller i basseng. Flyttbare toalettstoler, se 09 12 03. Bade- og dusjstoler, se 09 33 03. Transportrullestoler, se 12 27 04.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
12 22 03Manuelle armdrevne rullestoler
Rullestoler som manøvreres av den person som sitter i stolen ved å bruke begge hender på dekkene eller på hjulenes drivringer. Omfatter framhjulsdrevne og bakhjulsdrevne rullestoler.
130
12 22 89Systemrullestoler
System hvor samme ramme kan brukes for å sette sammen flere typer rullestoler ved å variere kombinasjoner av hjul og sitteenhet
1
 
Relatert informasjon