Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Senger, sengebunner, skummadrasser, hjertebrett og sengebord

Avtaleperiode: 01-06-2023 - 31-05-2025

Hurtigoversikt (PDF) Publisert 02.06.23.

Produktvideoer
Produktvideoer for denne avtalen finner du på Kunnskapsbanken.

Avtalen inneholder 14 delkontrakter

Relevante tema på nav.no og kunnskapsbanken.net
- På nav.no/hjelpemidler finner du lenker til blant annet skjemaer  
- Se oversikt over e-læringskurs på kunnskapsbanken.net. Her finner du blant annet «Godkjenningskurs senger" og "Grunnkurs hjelpemiddelformidling"
- Du kan lese fagstoff om posisjonering på kunnskapsbanken.net/posisjonering 

 

Poster (delkontrakter)Åpen

Poster (delkontrakter)Lukk

Post 1: SENG - voksne - kort modell med elektrisk regulering av høyde, rygg-, lår- og bendel
Madrasslengde 180 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate med madrassholdere der rygg-, lår- og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll. Hjul med sentralbrems. Sengen har hode-/fotgavl og nedfellbare og avtakbare sengegrinder på begge langsider. Er delbar.

Post 2: SENG - voksne - elektrisk regulering av høyde, rygg-, lår- og bendel
Madrasslengde 200 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate med madrassholdere der rygg-, lår- og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll. Hjul med sentralbrems. Hode-/fotgavl og nedfellbare og avtakbare sengegrinder på begge langsider. Er delbar.

Post 3: SENG - voksne - bred modell med elektrisk regulering av høyde, rygg-, lår- og bendel
Madrasstørrelse 120 x 200 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate med madrassholdere der rygg-, lår- og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll. Hjul med sentralbrems. Hode-/fotgavl og nedfellbare og avtakbare sengegrinder på begge langsider. Er delbar.

Post 4: SENGEBUNN - elektrisk regulering av høyde, rygg-, lår- og bendel
Madrasstørrelse lengde 200 cm, og bredde 75 og 90 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate med madrassholdere der rygg-, lår- og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll.Er delbar.

Post 5: SENG - polstring og elektrisk høyderegulering
Madrassslengde minimum 200 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Rygg-, lår-, og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll Polstret hode- og fotgavl, samt sidegrinder. Hjul med sentralbrems. Madrass med stofftrekk leveres som standard.

Post 6: SENG - barn - elektrisk høyderegulering
Madrasslengde 120 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Hjul med bremser. Hode- og fotgavl, 85 cm høye sengegrinder med åpning på langsiden. Madrass med stofftrekk leveres som standard.

Post 7: SENG - barn - elektrisk regulering av høyde, rygg- og lårdel
Madrasslengde 160 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate der rygg- og lårdel kan vinkelreguleres med håndkontroll. Hjul med bremser. Hode- og fotgavl og minimum 40 cm høye sengegrinder med åpning på langsiden. Madrass med stofftrekk leveres som standard.

Post 8: SENG - junior - elektrisk regulering av høyde, rygg-, lår- og bendel
Madrasslengde 179 cm. Elektrisk høyderegulering med håndkontroll. Liggeflate med madrassholdere der rygg-, lår- og leggdel kan vinkelreguleres individuelt med håndkontroll. Hjul med bremser. Hode-og fotgavl og minimum 40 cm høye sengegrinder med åpning på langsiden. Madrass med stofftrekk leveres som standard.

Post 9: SENG - barn - høye grinder og polstring
Madrasslengde minimum 170 cm og maksimum 200 cm. Høyde på sengegrinder/-vegger minimum 100 cm. Har grind- /portåpning på minimum én langside. Har hode- og fotgavl. Innvendig polstring på alle sider. Sengen skal enten kunne lukkes fra utsiden, eller fra både innsiden og utsiden. Madrass med stofftrekk leveres som standard.

Post 10: REISESENG til barn
Sammenleggbar/delbar seng som kan lukkes fra både utsiden og innsiden. Den har høye vegger og tak. Madrass og transportveske leveres som standard.

Post 11: MADRASS med stofftrekk
Skummadrasser i ulike størrelser og for ulik brukervekt. Har stofftrekk og profilering på en av liggeflatene. Inkontinenstrekk leveres som tilbehør.

Post 12: HJERTEBRETT - elektrisk vinkelregulering - plassering under madrass
Madrassbredde: 75 - 120 cm. Betjenes med håndkontroll. Minimum brukervekt 135 kg.

Post 13: HJERTEBRETT - elektrisk vinkelregulering - plassering oppå madrass, under overmadrass
Madrassbredde: 75 - 120 cm. Betjenes med håndkontroll. Minimum brukervekt 135 kg.

Post 14: SENGEBORD
Høyde og vinkelregulerbart. Støttelist langs nedre kant av bordet. Brems på hjul. Kan benyttes på begge sider av seng.

LeverandøradresserÅpen

LeverandøradresserLukk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

Bano Life AS
Berghagan 7
NO-1405 Langhus
Telefon: 64 91 80 60
http://www.banolife.no

Inpo AS
Sollia 28
NO-5912 Seim
Telefon: +47 45 63 79 13
http://www.inpo.no

Invacare AS
Postboks 6230 Etterstad
NO-0603 OSLO
Telefon: 22 57 95 00
http://www.invacare.no

Mediq Norge AS
Postboks 6608 Etterstad
NO-0607 Oslo
Telefon: 67 02 43 00
https://mediqnorge.no/

Schuchmann AS
Gråterudveien 16A
NO-3036 Drammen
Telefon: 32 88 48 00
http://www.schuchmann.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
http://www.sunrisemedical.no

Varodd Velferdsteknologi AS
P.b. 8343
NO-4676 KRISTIANSAND
Telefon: 38 14 48 00
https://hjelpemidler.varodd.no/

TilbehørÅpen

TilbehørLukk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

ReservedelerÅpen

ReservedelerLukk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

EndringskatalogÅpen

EndringskatalogLukk

Endringskatalogene inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Det er kun leverandører med endringer som vises i listen under. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

Behov- og kravspesifikasjonÅpen

Behov- og kravspesifikasjonLukk

Dokumentet inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukt, tilbehør og reservedeler.

Les Behov- og kravspesifikasjon (pdf)

RammeavtalenÅpen

RammeavtalenLukk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen (pdf)