Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Åpnere og lukkere til porter, dører, vinduer og gardiner | Døråpnere og -lukkere | Åpnere og lukkere til dører | FAAC 950 BM

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

FAAC 950 BM

FAAC 950 BM
Kan monteres på vegg eller dørblad. Kan benyttes med standardarm, parallelarm eller glideskinne. Automatikken programmeres individuelt. Hvis døren blir hindret i lukkefrekvensen, åpner den seg igjen for deretter å lukke seg sakte for å kontrollere at hindringen er fjernet.

Leverandør CANTEC AS
1411 KOLBOTN


Klassifisering 18 21 03 - 01
Åpnere og lukkere til dører


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.028334
Lev-artnr.2101020
Automatikk for slagdørerJA
Automatikk for skyvedørerNEI
Automatikk branndørJA
Låsesystem styrbartJA
Lukkekraft regulerbarJA
KlemsikringJA
Mottaker integrertNEI
Åpnekraft regulerbarJA
Karmdybde min (cm)-16
Karmdybde maks (cm)25
Motorenhet lengde (cm)53
Motorenhet bredde (cm)10
Motorenhet dybde (cm)16
Lukking strømløs (returfjær)JA
Maks åpningsvinkel (Grader)-
Maks vekt dørblad (kg)-
 
Relatert informasjon