Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Dusjstoler med og uten hjul | Dusjkrakker veggmonterte | Chiltern polstret dusjbenk

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Chiltern polstret dusjbenk

Chiltern polstret dusjbenk
En helpolstret dusjbenk for ekstra hvile og avlastning i dusjen. Benken er mykt og behagelig å sitte på. Dusjbenken er oppfellbar mot vegg slik at den tar minimalt med plass i dusjen når det ikke er i bruk, samtidig som den gir mulighet for stående brukere til å benytte dusjen.

Leverandør Funksjonsutstyr AS
0692 OSLO


Klassifisering 09 33 07 - 02
Dusjkrakker veggmonterte


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.175459-
Lev-artnr.W17-BW17-S
Setebredde (cm)8660
Setedybde (cm)39,439,4
Setehøyde min (cm)4646
Setehøyde maks (cm)5141
Totalbredde (cm)8660
UtsparingNEIJA
Sete polstretJAJA
Sete oppfellbartJAJA
RyggNEINEI
ArmlenerNEINEI
Benstøtte/støttebenJAJA
Delbar med verktøy--
Delbar uten verktøy--
Totalvekt (kg)--
Brukervekt maks (kg)200200
 
Relatert informasjon