Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Sykler | Fotdrevne tre- og firehjulssykler | Trehjulsykler med fast nav | Aktiv

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Aktiv

Aktiv
Produsert i aluminium for lettere vekt og bestandig lakk for tøffe påkjennninger. Leveres med fast nav, 0 og 7 gir med pedalbrems og 7 gir med frinav og skivebrems. Differensial gir god fremkommelighet også på ujevnt underlag og sikker bremsing. Parkeringsbrems for sikrere på- og avstigning. Leveres i sort farge.

Leverandør Alu Rehab AS
4353 KLEPP STASJON


Klassifisering 12 18 06 - 07
Trehjulsykler med fast nav


Produktserien inneholder 1 produkt.
Produktserien inneholder dessuten 2 utgåtte produkter. Skift Innstillinger forå få vist disse.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.11560
Hjuldiameter foran (")-
Hjuldiameter bak (")-
Innstigningshøyde (cm)-
Skrittlengde min (cm)65
Skrittlengde maks (cm)83
Lengde maks (cm)163
Bredde maks (cm)68
Totalvekt (kg)22
Brukervekt maks (kg)-
Brems mekanisk-
Brems hydraulisk-
Pedalbrems-
Håndbrems-
Antall gir-
Differensialdrift-
Beregnet på barn-
 
Relatert informasjon