Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | håndtering og transport av produkter og varer | bæring og transport | Varesykler og sykkeltilhengere | Tilhengere for sykkel | Chariot Cx2 med brems

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Chariot Cx2 med brems

Chariot Cx er en sykkeltilhenger som kan gjøres om til joggevogn, barnevogn, trekkvogn og pulk . Chariot er veldig lett med en ramme av aluminium. Vogna har gode kjøreevner m/indi. fjæring på hjulene. Sykkeltilhengeren er klargjort for vakuform puter, mannheimer sitteskall og Zitzi Delfi.

Leverandør Hjelpemiddelspesialisten AS
1252 Oslo


Klassifisering 24 36 15 - 01
Tilhengere for sykkel


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.144674
Lev-artnr.68622
Setebredde min (cm)-
Setebredde maks (cm)-
Setedybde min (cm)-
Setedybde maks (cm)-
Setetilt-
Rygghøyde min (cm)-
Rygghøyde maks (cm)-
Ryggvinkel-
Hjul-
Hjuldiameter (")-
Parkeringsbrems-
Håndbrems-
Belte-
Bredde (cm)-
Lengde (cm)-
Totalvekt (kg)-
Brukervekt maks (kg)-
Beregnet på barnJA
 
Relatert informasjon