Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Sykler | Fotdrevne tre- og firehjulssykler | Trehjulsykler med pedalbrems | Sunny Clip

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sunny Clip

Sunny Clip
Sunny Clip er en robust og stabil trehjulsykkel for større barn. Sykkelen leveres i fem standard utgaver og en med hjelpemotor. Sykkelen er velutstyrt i standardutgave og har i tillegg et stort utvalg av tilbehør. Lavt tyngdepunkt gjør sykkelen stabil. Cambring av bakhjulene for enda enklere manøvrering.

Leverandør Sunrise Medical AS
1540 VESTBY


Klassifisering 12 18 06 - 04
Trehjulsykler med pedalbrems


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Sunny Clip

Leveres med Shimano 5 gir og håndbrems i tillegg til pedalbrems. Pedalbrems betyr at syklisten sykler framover ved å tråkke på pedalene. Når pedalene tråkkes bakover aktiveres bakbremsen. Pedalene står i ro i utforbakke emd mindre syklisten tråkker på pedalene.

HMS-artnr. 172654
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 100628 
Sist oppdatert 2020-02-26 

Tekniske data
Hjuldiameter foran 22
Hjuldiameter bak 18
Innstigningshøyde 32cm 
Skrittlengde min 61cm 
Skrittlengde maks 85cm 
Lengde maks 151cm 
Bredde maks 72cm 
Totalvekt 24kg 
Brukervekt maks 120kg 
Brems hydraulisk NEI 
Pedalbrems JA 
Håndbrems JA 
Antall gir 4 
Differensialdrift JA 
Beregnet på barn NEI 

 
Relatert informasjon