Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | trening av bevegelse, styrke og balanse | plassering av kroppen under behandling | Utstyr for posisjonering | Bamse Strekkputer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bamse Strekkputer

Kileformet pute som er egnet til kne-, ankel-, fot-, og tå-trening, samt uttøyning av leggmuskulatur.

Leverandør Bamse Produkter AS
1630 Gamle Fredrikstad


Klassifisering 04 48 27 - 01
Utstyr for posisjonering


Produktserien inneholder 2 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Bamse Voksen Strekk- og knetreningspute A

For voksne og barn. Strekk av akillessene og leggmuskulatur i oppoverbakke. I nedoverbakke trening av kneets kjernemuskulatur og økt oppreisning som gir styrking av rygg- og mavemuskulatur og fri bevegelse i skuldre og armer. Velegnet til tøyning av akillessene og legg ved Botoxbehandling av CP barn.

HMS-artnr. 186842
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. CE BP2013 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Bredde 33cm 
Lengde 34cm 
Høyde 8cm 

 
Relatert informasjon