Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | vertikal forflytning | Bærbare ramper | Terskeleliminatorer | Terskelkile

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Terskelkile

Terskelkile
For en som sitter i rullestol kan det være vanskelig å komme over en dørterksel eller fortauskant utenfor sitt eget hjem. Terskelkilen er lett (200 g) og kan legges sammen. Den er derfor praktisk å ta med seg når en skal ut. Et tau er festet til terskelkilen, som kan tres over håndleddet når den skal brukes, dermed blir det enkelt å løfte den opp

Leverandør Ronda AS
4073 Randaberg


Klassifisering 18 30 15 - 05
Terskeleliminatorer


Produktserien inneholder 3 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 3 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 3
Teknisk dataVisVisVis
HMS-artnr.146760146761-
Lev-artnr.900878014980150
Påkjøring forfra---
Påkjøring begge sider---
Bredde (cm)---
Lengde min (cm)707070
Lengde maks (cm)707070
Terskelhøyde min (cm)---
Terskelhøyde maks (cm)--13
Vekt (kg)0,20,20,2
Belastning maks (kg)---
Fastmontert---
Festemåte---
Materiale---
Utendørs bruk---
Sklisikker overflate---
 
Relatert informasjon