Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre kjøretøy uten motor | Sleder og kjelker | Pulker, skikjelker, sleder og akebrett | SnowComfort kjelke

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

SnowComfort kjelke NAV ikon

SnowComfort kjelke
Kjelke beregnet for aking med ledsager. Produsert i støtsikker hardplast med stålmeier. Fjæring i setet for behagelig kjøre- og sittekomfort. Leveres med topunkts hoftebelte, festereimer for lår/føtter, ledsagerbrems (fotbrems), ledsagerbøyle, hodestøtte og trekksnor. Kjelken har ikke ratt/styre for bruker. Farge grønn. Maks brukervekt: 100 kg.


Leverandør Bardum AS
1405 Langhus


Klassifisering 12 27 10 - 02
Pulker, skikjelker, sleder og akebrett


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet inngår i rammeavtale: Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet (01-10-2020 - 30-09-2023)
Produktserien inneholder dessuten 1 utgått produkt. Skift Innstillinger forå få vist dette.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
Rangeringinfo
Rangering 1.
Post 2: Ledsagerstyrt kjelke.
Rammeavtale: Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet (01-10-2020 - 30-09-2023).
HMS-artnr.069396
Lev-artnr.20300
Totalbredde (cm)50
Totallengde (cm)117
Setebredde (cm)24
Setedybde (cm)22
Rygghøyde (cm)28
Totalvekt (kg)15
Beregnet på barnJA
Med meierJA
Med skiNEI
 
Relatert informasjon