Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre kjøretøy uten motor | Rullebrett og krabbevogner | Krabbevogner og rullebrett | Akka Smart kjøreplate

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Akka Smart kjøreplate

Akka Smart kjøreplate
Akka platen er en elektronisk kjøreplate som gjør det mulig for barnet å forflytte seg selvstendig ved hjelp av bryterbetjening. Dette gir barnet en forståelse av årsak -virkning. Platen justeres til å kjøre enten på slynge, innenfor et begrenset område eller frikjøring.
Finnes ulike former for bryterbetjening.

Leverandør Bardum AS
1405 Langhus


Klassifisering 12 27 15 - 01
Krabbevogner og rullebrett


Produktserien inneholder 3 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 3 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 3
Teknisk dataVisVisVis
HMS-artnr.032845149665033391
Lev-artnr.280028012803
Beregnet på barnJAJAJA
Bredde (cm)655565
Lengde (cm)858585
Høyde (cm)111112
Liggeflate bredde (cm)---
Liggeflate dybde (cm)---
Totalbredde (cm)---
Høyderegulering-NEI-
 
Relatert informasjon