Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | husarbeid og deltakelse i hjemmet | tilberedning av mat og drikke | veiing og måling ved tilberedning av mat og drikke | Hjelpemidler for veiing og måling | Korttidsur Maxi

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Korttidsur Maxi

Korttidsur Maxi
Stort korttidsur, finnes i enten hvitt med sorte tall eller sort med hvite talll. Uret er markert med en taktil strek for hvert minutt. Hvert 5. minutt er markert med ekstra kraftig strek. De store tallene er også i relieff. Maks nedtellingstid er 60 minutter. Uret har mekanisk urverk. Leveres med bordstativ, men kan også henges på vegg.

Leverandør ADAPTOR HJELPEMIDLER AS
0308 OSLO


Klassifisering 15 03 03 - 01
Hjelpemidler for veiing og måling


Produktserien inneholder 2 produkt.

Produkt 1 av 2
Korttidsur Maxi, hvitt

Stort korttidsur med diameter ca 19cm, hvitt med sorte tall. Uret er markert med en taktil strek for hvert minutt. Hvert femte minutt er markert med ekstra kraftig strek. De store tallene er også i relieff. Maks nedtellingstid er 60 minutter. Uret har mekanisk urverk. Leveres med bordstativ, men kan også henges på vegg.

HMS-artnr. 036156
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. BP24560 
Sist oppdatert 2012-05-24 

Produkt 2 av 2
Korttidsur Maxi, sort

Stort korttidsur med diameter ca 19cm, sort med hvite tall. Uret er markert med en taktil strek for hvert minutt. Hvert femte minutt er markert med ekstra kraftig strek. De store tallene er også i relieff. Maks nedtellingstid er 60 minutter. Uret har mekanisk urverk. Leveres med bordstativ, men kan også henges på vegg.

HMS-artnr. 033888
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. BP24570 
Sist oppdatert 2012-05-24 

 
Relatert informasjon