Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | Systemer for betjening og kontroll av utstyr | Brytere (på/av eller flere funksjoner) | Bryterbokser | Bryterboks - Universal Super interaktiv

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bryterboks - Universal Super interaktiv

Bryterboks - Universal Super interaktiv
Denne interaktive bryterboksen med 9 store knapper som kan styre fargevalgene på en rekke produkter med WiFi tilgang. Feks Rompa WiFi pakke, Midi og Maksi boblerør, lyskilder og en rekke veggpaneler.


Leverandør Klubben AS
2270 FLISA


Klassifisering 24 09 18 - 03
Bryterbokser


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Bryterboks - Universal Super interaktiv

Bryteren er enkel å programmere og har kapasitet til en rekke innstillinger, automatisk og manuell bruk inkludert. Flere kan bruke bryteren samtidig. 8 bryterinnganger om det er behov for å koble til andre brytere. Krever 4AA batterier. Lateksfri.

Høyde: 12 cm, 37cm i diameter
Lev-artnr. R19847 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Beregnet på barn JA 
Antall bryterinnganger 8 

 
Relatert informasjon