Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | nærkommunikasjon | Programvare for nærkommunikasjon | Programvare for nærkommunikasjon | Program ASK for PC Boardmaker 6 symbol Windows Vista

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Program ASK for PC Boardmaker 6 symbol Windows Vista

Boardmaker er en programvare som gjør det lett å lage kommunikasjonstavler med symboler og tekst. Enkelt å lage og legge til rette for symbolbasert kommunikasjon. Et tegneprogram kombinert med en grafisk database. Boardmaker inneholder mer enn 4500 Picture Communication symboler (PCS) i både farger og svarthvitt, alle i 44 språk.


Leverandør Abilia AS
1081 OSLO


Klassifisering 22 21 12 - 01
Programvare for nærkommunikasjon


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Program ASK for PC Boardmaker 6 symbol Windows Vista

Boardmaker er et ideelt verktøy for å lage symbolbaserte materialer som kommunikasjonstavler og bøker for personer med behov for alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). I tillegg kan du lage regneark og Pecs kort, visuelle timeplaner, og skjema med handlingsrekker og symbolstøttet kommunikasjon.


HMS-artnr. 158795
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 750851 
Sist oppdatert 2010-08-27 

 
Relatert informasjon