Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Output-enheter for datamaskiner | Spesialprogramvare som presenterer datamaskinens utgangsfaktor | Program for PC | Lingspeak

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Lingspeak

Lingspeak
Lingspeak er en skjermleser for Windows og selges frittstående som lesehjelp. Programmet følger også automatisk med ved installasjon av Lingdys og Lingright. Lingspeak lar brukeren følge med i teksten ved hjelp av ordmarkering og høytlesing uansett hvilket program teksten befinner seg i. Teksten kan visualiseres vha fargekontraster og skriftvalg.

Leverandør Lingit AS
7030 Trondheim


Klassifisering 22 39 12 - 01
Program for PC


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Lingspeak versjon 3

Skjermleseren Lingspeak selges både som frittstående produkt, men er inkludert i Lingdys og Lingright. Lingspeak kan lese all digital tekst høyt og har støtte for alle SAPI-synteser. I Lingspeak følger den norske stemmen Isak HTS med. Har man Lingdys og Lingright installert, er stemmene Inger og Isak for norsk, samt David for engelsk med.

HMS-artnr. 149468
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. LS302 
Sist oppdatert 2017-07-17 

 
Relatert informasjon