Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre motoriserte kjøretøy | Diverse motoriserte kjøretøy med 4 hjul | Diverse motoriserte kjøretøy med 4 hjul | Action Trackchair

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Action Trackchair

Action Trackchair
Action Trackchair er en elektrisk offroad-stol med beltedrift. Den har lavt marktrykk, noe som gjør den velegnet på underlag med dårlig bæreevne, så som myr, gjørme og snø. Den har god framkommelighet i ulendt terreng og på løst underlag.

Leverandør Cordina AS
3095 Eidsfoss


Klassifisering 12 17 09 - 01
Diverse motoriserte kjøretøy med 4 hjul


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.100187
Drivstoff-
Lengde (cm)130
Bredde (cm)110
Høyde (cm)106
Vekt (kg)-
Batteridrift-
Hastighet maks (km/t)-
Antall gir-
Brukstid (timer)-
Ladetid (timer)-
 
Relatert informasjon