Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Senger og sengeutstyr | Madrasser og overmadrasser | Overmadrasser statiske | ROHO Dry Flotation Intens

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

ROHO Dry Flotation Intens

ROHO Dry Flotation Intens
Statisk overmadrass som har fire eller flere segmenter for bedre å kunne tilpasse trykket individuelt til forskjellige deler av kroppen og til sengebunnens posisjon. Tilpasser seg ujevnheter i underlaget. Hydrostatisk trykkfordeling. CPR kompatibel. Vaskbar og desinfiserbar. Kan repareres og gjenbrukes.

Leverandør Permobil AS
1481 Hagan


Klassifisering 18 12 18 - 09
Overmadrasser statiske


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.014389155710
Lev-artnr.34MATT
SYSC
NOMATTS
ECTSYSC
4
Bredde (cm)8686
Lengde (cm)190200
Høyde (cm)99
Vekt madrass (kg)1415
Brukervekt min (kg)00
Brukervekt maks (kg)500500
Antall seksjoner--
Fyllmaterialeluftluft
Inkotrekk--
Materiale i trekk--
Fuktabsorberende--
Vasketemp madrass (°C)9393
Vasketemp trekk (°C)6060
Romtemp min (°C)--
Beregnet på barnNEINEI
 
Relatert informasjon