Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Dusjstoler med og uten hjul | Dusjkrakker veggmonterte | Bano Dusjsete uten høydejustering

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bano Dusjsete uten høydejustering

Bano Dusjsete uten høydejustering
Ergominisk utformet dusjsete som gir god sittekomfort. Setet er belagt med integralskum som gir en myk og temperert overflate. Et sentrert hull i midten sikrer god vannavrenning og forenkler rengjøring. Kan leveres med eller uten sidestøtte. Kan foldes opp til veggen når det ikke er i bruk. Maks brukervekt: 500 kg.Leverandør Bano AS
6823 Sandane


Klassifisering 09 33 07 - 02
Dusjkrakker veggmonterte


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.167372
Lev-artnr.5701-02
/NRF603
5914
Setebredde (cm)44
Setedybde (cm)42,3
Setehøyde min (cm)-
Setehøyde maks (cm)-
Totalbredde (cm)49
Utsparing-
Sete polstret-
Sete oppfellbartJA
RyggNEI
ArmlenerNEI
Benstøtte/støttebenNEI
Delbar med verktøy-
Delbar uten verktøy-
Totalvekt (kg)4
Brukervekt maks (kg)500
 
Relatert informasjon