Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Synshjelpemidler | Bildeforstørrende videosystemer (lese-TV) | Lese-TV med skjerm, stasjonære | TANGO HD STANDARD 19

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

TANGO HD STANDARD 19

TANGO HD STANDARD 19
Komplett Inline-modell med skjerm.
TANGO HD STANDARD med 19 skjerm er et leseapparat utviklet for å gi deg en god leseopplevelse. Det handler om leseflyt, oversikt og lesekomfort.
For synshemmede som ikke bruker PC. Kan oppgraderes til PC bruk, forskjellige kontrollpanel og skjermstørrelser. Forstørrelse starter på x 1,9 (A4 papirbredde).

Leverandør Tagarno Norge AS
0308 Oslo


Klassifisering 22 03 18 - 01
Lese-TV med skjerm, stasjonære


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

TANGO HD STANDARD 19

Du opplever et knivskarpt bilde med gode kontraster, selv ved lav forstørrelse. Du vil oppleve en forbedret leseflyt og overblikk, og det blir lettere å få oversikt i en tekst. Lesebordet (XY-bordet) gjør det lett å styre teksten.Tango HD Standard har så mange innstillingsmuligheter, at de aller fleste behov ivaretas.

HMS-artnr. 195102
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 948703 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Skjermstørrelse 19tommer 
Betjeningsknapper antall 7 
Leseplate fast 
Fri arbeidshøyde 19cm 
Avstandskamera NEI 
Vekt 15,8kg 
Høyde 50cm 
Bredde 52cm 
Dybde 54cm 
Forstørrelsesgrad maks 41,6ganger 

 
Relatert informasjon