Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Output-enheter for datamaskiner | Taktile dataskjermer | Leselister | Braillino

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Braillino

Braillino
Frittstående noteringsenhet med punkttastatur. Teksten kan lagres, hentes fram igjen, skrives direkte ut på punktskriver, og overføres fra og til pc, både som fullskrift og i kortskriftformat. Den passer alle brukere, erfarne som nybegynnere. Braillino kan også brukes som leselist mot pc, og er kompatibel med de fleste skjermleserne.


Leverandør Handy Tech Norge AS
1411 KOLBOTN


Klassifisering 22 39 05 - 02
Leselister


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.025419194345
Lev-artnr.BRL20NOBRL20N
OE
Antall celler-20
Type celler--
Windows-JA
Apple-JA
Apple IOS--
Apple OSX--
Linux-JA
Supernova--
Jaws--
Windows-Eyes--
MobileSpeak--
Talks--
Iphone--
Ipod touch--
Cobra--
USB tilkobling-JA
Bluetooth-JA
WiFi--
Seriell port-JA
PS2-JA
Minne (GB)-0,04
Batteri brukstid (timer)3030
Strømforsyning (volt)--
Bredde (cm)22223
Høyde (cm)333
Dybde (cm)12123
Vekt (kg)1688
 
Relatert informasjon