Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Dusjstoler med og uten hjul | Bade- og dusjstoler for barn | Rifton

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rifton

Rifton
Badekarsete med hodestøtte og brystbelte. Vinkelen mellom sete og rygg kan reguleres. Sammenleggbart. Trekket kan vaskes i 60gr.Mulig med 2 forskjellige understell: 1. høyt understell m/hjul, dusjstol og til basseng.2. lite understell m/to justeringer, til stranden og hagen.

Leverandør Ronda AS
4073 Randaberg


Klassifisering 09 33 07 - 04
Bade- og dusjstoler for barn


Produktserien inneholder 3 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 3 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 3
Teknisk dataVisVisVis
HMS-artnr.005357005359005360
Lev-artnr.---
Setebredde (cm)3737-
Setedybde (cm)---
Setehøyde min (cm)---
Setehøyde maks (cm)---
Rygghøyde (cm)---
Brukerlengde min (cm)---
Brukerlengde maks (cm)---
Totalbredde (cm)---
Rygg vreg---
Rygg vreg grader (°)---
Kne vreg---
Kne vreg grader (°)---
Hodedel vreg---
Brystbelte---
Hoftebelte---
Sammenleggbar---
Totalvekt (kg)---
Brukervekt maks (kg)275473
Beregnet på barnJAJAJA
 
Relatert informasjon