Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Lysarmaturer | Lese- og arbeidsbelysning | Lese- og arbeidsbelysning | Lese- og arbeidsbelysning

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Lese- og arbeidsbelysning

Lese- og arbeidsbelysning
Lese- og arbeidsbelysning både til kontor og hjem. Kommer med bordfot, bordfeste og veggfeste. Med veggfeste kan den for eksempel benyttes på soverom som sengelampe.


Leverandør ADAPTOR HJELPEMIDLER AS
0308 OSLO


Klassifisering 18 06 06 - 01
Lese- og arbeidsbelysning


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

KELVIN LED

LED lampe med utrolige fleksibilitet 355 graders rotasjon på LED-hode, 360 graders rotasjon på arm. Totalt 30 LED gir et godt lysutbytte og svært god fargegjengivelse (95). Lavt strømforbruk (8W). Fåes med bordfot, bord- og veggfeste. Standardfarge er sort (fåes i hvit)

HMS-artnr. 166642
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 166642 
Sist oppdatert 2011-06-08 

Tekniske data
Effekt 8Watt 

 
Relatert informasjon