Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Lysarmaturer | Generell belysning | Innebelysning | Gulvlampe - bolig

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Gulvlampe - bolig

Gulvlampe - bolig
Rundtlysende gulvlampe (direkte lysdistribusjon) Sprer lyset jevnt i rommet. God funksjon og fin design gjør denne aktuell å benytte i bolig, der det ikke passer med kontorbelysning. Brukes også i rom med lavt tak hvor tak- veggarmatur ikke kan benyttes som allmennbelysning. NB med dimmer.

Leverandør ADAPTOR HJELPEMIDLER AS
0308 OSLO


Klassifisering 18 06 03 - 01
Innebelysning


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

GLO-BALL gulvlampe

Stødig gulvlampe med topp i glass som gir en jevn rundtlysende effekt. Egner seg for personer som tåler direkte lysdistribusjon og trenger jevnt lys til til for eksempel stuen. Foten er tung slik at den er stødig selv med høyde på 1,85 m. Fås i flere høyder og størrelser. Modellen finnes i flere varianter, bla nedhengt, bord/gulv og vegg. M /dimmer

HMS-artnr. 166643
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. 166643 
Sist oppdatert 2011-06-15 

Tekniske data
Bredde 45cm 
Lengde 185cm 
Effekt 230Watt 

 
Relatert informasjon