Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Bord | Arbeidsbord | Arbeidsbord med manuell høyderegulering | Bord til Lese-TV løsninger

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bord til Lese-TV løsninger

Bord til Lese-TV løsninger
Spesialbord til Lese-TV. Kommer ferdig montert og passer de fleste Lese-TV og PC løsninger. Elektrisk regulerbar i høyden.

Leverandør Tagarno Norge AS
0308 Oslo


Klassifisering 18 03 06 - 02
Arbeidsbord med manuell høyderegulering


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.096414
Lev-artnr.921770
Bredde (cm)120
Dybde (cm)80
Høyde min (cm)60
Høyde maks (cm)120
Bordplate fast-
Bordplate vinkelreg.-
Bredde vinkelreg. del (cm) info
Beskriver bredden på delen av bordplaten som kan vinkelreguleres
-
Utsparing-
Hjul-
Hjuldiameter (mm)-
Totalvekt (kg)-
Beregnet på barn-
 
Relatert informasjon