Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | Stimulatorer | Muskelstimulatorer som ikke brukes som ortoser | Muskelstimulator som ikke brukes som ortoser | NeuroTrac

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

NeuroTrac

NeuroTrac
Elektrostimulering er et enkelt og naturlig behandlingsvalg der elektriske impulser enten stimulerer bekkenbunnsmuskulaturen/ lukkemuskelen og de ulike fibrene i denne eller aktiverer refleksmekanismer som har en hemmende effekt på blæra.

Leverandør Quintet AS
5849  Bergen


Klassifisering 04 27 09 - 01
Muskelstimulator som ikke brukes som ortoser


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

NeuroTrac PelviTone

NeuroTrac PelviTone er spesielt utformet for å behandle ulike typer inkontinens med ulike elektrostimuleringsprogrammer. Det har to utganger, slik at du enkelt kan bruke anal og vaginal probe samtidig. Apparatet passer til bruk for alle med sitt store og oversiktelig skjermbilde og enkle håndtering.
Lev-artnr. 519 
Sist oppdatert 2012-05-11 

 
Relatert informasjon