Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Sittemøbler | Spesielle sittemøbler | Spesielle sittemøbler | Protac SenSit kulestol

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Protac SenSit kulestol

Stol som pakker inn kroppen og gir støtte. Den er fylt med tunge plastkuler i setet og i sideputene. Kulenes stimulerer både berøringssans og muskel- og leddsans. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling. Den finnes i en egen utgave med høy rygg. Det finnes en puff som kan brukes til stolen eller separat. Både stol og puff finnes i 2 farger.

Leverandør Amajo AS
1481 HAGAN


Klassifisering 18 09 21 - 01
Spesielle sittemøbler


Produktserien inneholder 5 produkt.
Produktserien inneholder dessuten 1 utgått produkt. Skift Innstillinger forå få vist dette. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Protac SenSit - kulestol standard mørk grå

Trekket er avtagbart ved hjelp av glidelås og kan vaskes på 60 grader. Inkontinenstrekk i setet.
Finnes i fargene akva, rød, lime, mørk grå, støvet grønn, svart og hvit. Egnet til barn og voksne.


HMS-artnr. 160122
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. PRO-3-602-MG 
Sist oppdatert 2021-06-01 

Tekniske data
Setedybde min 38cm 
Setedybde maks 38cm 
Totalbredde 90cm 
Totalhøyde 78cm 
Totalvekt 23kg 
Materiale i trekk Polyester 
Beregnet på barn JA 

 
Relatert informasjon