Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | trening av bevegelse, styrke og balanse | Arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Bwell Kontormølla

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bwell Kontormølla

Bwell er en stillegående tredemølle for kontorarbeidsplassen. Bruk av tredemølle bidrar til mer variasjon og bevegelse. Dette kan forebygge muskel- og skjelettplager, og dermed redusere sykefraværet på en arbeidsplass.

Leverandør Bwell Norge AS
1364 Fornebu


Klassifisering 04 48 15 - 01
Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.001
Totalbredde (cm) info
Største bredde på produktet
60
Totallengde (cm) info
Største lengde på produktet
150
HøyderegulerbarJA
SammenleggbarNEI
Delbar-
Totalvekt (kg)50
Brukervekt maks (kg)120
Brukerhøyde min (cm)-
Brukerhøyde maks (cm)-
Beregnet på barnNEI
 
Relatert informasjon