Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Input-enheter for datamaskiner | Tastaturer | Tastaturer | Clevy tastaturer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Clevy tastaturer

Clevy tastaturer
Clevys unike tastatur er utviklet for barn fra 3 til 8 år, samt voksne med spesielle behov (f.eks synsvake, skrivevansker som dysleksi eller nedsatt motorikk). Finnes i flere modeller. Tastene er fire ganger større enn de man finner på et standard tastatur. I tillegg har bokstavene på tastene blitt forstørret slik at det er lettere å finne dem.


Leverandør NorMedia AS
1451 NESODDTANGEN


Klassifisering 22 36 03 - 01
Tastaturer


Produktserien inneholder 3 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Clevy tastatur kontrast BC 173

Clevy Kontrast keyboard er en god løsning for svaksynte. Tastaturet er utviklet i samarbeid med ledende fageksperter innenfor svaksynthet. Kontrasten mellom det hvite og sorte er høy og forstørrede bokstaver, store taster og fargesetting gjør dette at svaksynte med helt ned til 10 gjenstående syn kan mestre tastaturet.


HMS-artnr. 174057
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. BC173 
Sist oppdatert 2013-03-04 

 
Relatert informasjon