Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre kjøretøy uten motor | Ligge- og sittevogner | Sittevogner | Liggevogn Tina

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Liggevogn Tina

Liggevogn Tina
Tilbyr god og variert liggekomfort, gjennom bruk av flere forskjellig utformede puter. Tina har faste bakhjul og svingbare forhjul, slik at vogna blir lett å manøvrere i trange omgivelser. I tillegg er samtlige hjul så store at det ikke byr på noen problerlig

Leverandør Medema Norge AS
1481 HAGAN


Klassifisering 12 27 07 - 01
Sittevogner


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.189914
Lev-artnr.400010
1-M
Setebredde min (cm)-
Setebredde maks (cm)-
Setedybde min (cm)-
Setedybde maks (cm)-
Rygghøyde min (cm)-
Rygghøyde maks (cm)-
Setetilt-
Ryggvinkel-
Kjørehåndtak hreg-
Belte-
Hjul foran-
Hjul-
Hjuldiameter (")-
Håndbrems-
Totalvekt (kg)44
Totalbredde (cm)-
Totallengde (cm)-
Brukervekt maks (kg)100
Beregnet på barn-
 
Relatert informasjon