Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Dusjvogner, dusjbord og stellebord | Dusjvogner | Sina Comfort dusjvogn

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sina Comfort dusjvogn

Sina Comfort dusjvogn
Den komplette dusjvogn for dusj, stell og transport. Har solid utskiftbar dusjmatte i PVC som tåler alle desinfeksjonsmidler. Det er enkelt å komme til med ulike typer personløftere. Finnes i to størrelser, en med lengde 170 cm og med lengde 205 cm.

Leverandør Medema Norge AS
1481 HAGAN


Klassifisering 09 33 12 - 03
Dusjvogner


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.--
Lev-artnr.930507
060
930507
010
Høyderegulering elektriskJANEI
Høyderegulering hydrauliskNEIJA
Stelleplate bredde (cm)--
Stelleplate lengde (cm)--
Bredde utvendig (cm)7575
Lengde utvendig (cm)--
Løftehøyde min (cm)6464
Løftehøyde maks (cm)102102
Løs madrass--
Sidegrind høyde (cm)--
Hjul låsbare--
Brukervekt maks (kg)150150
Beregnet på barn--
 
Relatert informasjon