Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Badekar | Badekar | Avero Comfort badekar

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Avero Comfort badekar

Avero Comfort badekar
Avero Comfort er et praktisk badekar som dekker de aktuelle behov for pleiesituasjoner. Utformingen gir god arbeidstilgang fra tre sider og karet er tilpasset bruk av alle kjente personløftesystemer.

Leverandør Medema Norge AS
1481 HAGAN


Klassifisering 09 33 21 - 01
Badekar


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Avero Comfort badekar

Avero Comfort er en lukket konstruksjon i selvbærende glassfiberforsterket polyester med en gel-coat overflate som er meget enkel å rengjøre, og er resistent mot alle kjente syrer og mineraler.
Lev-artnr. 910609000 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Totallengde 210cm 
Totalbredde 80cm 
Løftehøyde min 68cm 
Løftehøyde maks 108cm 
Armaturplassering Fotende 

 
Relatert informasjon