Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | toalettbesøk | Toalettseter med innebygd løftemekanisme som assisterer brukeren i å sette seg ned og reise seg opp | Toalettløftere | Cura Clean 2014

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Cura Clean 2014

Cura Clean 2014
Toalettløfter med elektrisk skråløft til veggmontert toalett. Ved bruk av elektrisk løftefunksjon løftes setet i et rettløft opp til sittehøyde 55 cm før et skråløft av setet igangsettes.

Leverandør Funksjonsutstyr AS
0692 OSLO


Klassifisering 09 12 21 - 01
Toalettløftere


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.199707
Lev-artnr.74139
RettløftNEI
SkråløftJA
Betjening høyreJA
Betjening venstreJA
Løftehøyde min (cm)43
Løftehøyde maks (cm)73
Understell hregJA
Lengde innvendig (cm)18
Bredde innvendig (cm)52
Avstand vegg gulvmontert (cm)-
Avstand vegg veggmontert (cm)-
Totalbredde (cm)67
Totallengde (cm)18
Brukervekt maks (kg)150
 
Relatert informasjon