Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Dusjvogner, dusjbord og stellebord | Stellebord veggmonterte | Pressalit stellebord, lavtgående

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Pressalit stellebord, lavtgående

Et lavtgående stellebord med elektrisk høydejustering passer utmerket til småbarnsavdelinger. Juster stellebordet til optimal arbeidshøyde ved hjelp av den medfølgende håndbetjeningen. Med stellebordet justert til den laveste høyden kan barna selv krabbe opp på stellebordet. På den måten slipper man å utsettes for tunge løft i hverdagen.

Leverandør Funksjonsutstyr AS
0692 OSLO


Klassifisering 09 33 12 - 02
Stellebord veggmonterte


Produktserien inneholder 2 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Lavtgående stellebord, 140 cm

Til stellebordet medfølger håndbetjening for enkel justering av høyden. Klemsikring som automatisk hever stellebordet, for å unngå klemskader. 2 stk. trådkurver til oppbevaring av bleier, klær el. Polstret stellemadrass kan bestilles som tilleggsutstyr.

HMS-artnr. 153270
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. R8762000 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Høyderegulering elektrisk JA 
Stelleplate bredde 80cm 
Stelleplate lengde 140cm 
Bredde utvendig 90cm 
Lengde utvendig 140cm 
Løftehøyde min 30cm 
Løftehøyde maks 100cm 
Stelleplate polstret NEI 
Stelleplate oppfellbar NEI 
Totaldybde fra vegg 90cm 
Brukervekt maks 75kg 
Beregnet på barn JA 

 
Relatert informasjon