Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Badekar | Badekar | Windsor 3, badekar med stol og benløfter

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Windsor 3, badekar med stol og benløfter

Windsor 3 er et badekar med fast høyde og elektrisk justerbar stol med benløfter. Dusjstolen sikrer en jevn forflytning av brukeren og sparer pleieren for tunge løft. Forflytningen er helautomatisk og gjennomføres ved å benytte den medfølgende håndbetjeningen. Benløfteren løfter både legger og føtter over badekarkanten automatisk.

Leverandør Funksjonsutstyr AS
0692 OSLO


Klassifisering 09 33 21 - 01
Badekar


Produktserien inneholder 4 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 4 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Teknisk dataVisVisVisVis
HMS-artnr.--159156-
Lev-artnr.GB130H
-F
GB130V
-F
GB131H
-F
GB131V
-F
Totallengde (cm)150150170170
Totalbredde (cm)75757575
Løftehøyde min (cm)----
Løftehøyde maks (cm)----
Innvendig lengde (cm)----
Innvendig bredde (cm)----
Innvendig høyde (cm)----
Fri høyde over gulv (cm)----
Armaturplassering----
Brukervekt maks (kg)150150150150
Løftekapasitet (kg)----
Beregnet på barn----
 
Relatert informasjon