Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | egenomsorg og deltakelse i personlig pleje | kroppsvask, bading og dusjing | Badekar | Badekar | Kent 3 badekar med stol, benløfter og høyderegulering

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Kent 3 badekar med stol, benløfter og høyderegulering

Kent 3 er et allsidig badekar med høydejustering som sikrer at pleieren får en optimal arbeidshøyde og på den måten unngår belastningsskader. Dusjstolen til Kent 3 er helautomatisk og utstyrt med en benløfter som er til god hjelp for de som ikke selv klarer å løfte benene over kanten på badekaret. Termostatbatteri og hånddusj medfølger.

Leverandør Funksjonsutstyr AS
0692 OSLO


Klassifisering 09 33 21 - 01
Badekar


Produktserien inneholder 2 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 2 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Teknisk dataVisVis
HMS-artnr.199763-
Lev-artnr.GB240H
-HS
GB240V
-HS
Totallengde (cm)180180
Totalbredde (cm)7575
Løftehøyde min (cm)6969
Løftehøyde maks (cm)109109
Innvendig lengde (cm)--
Innvendig bredde (cm)--
Innvendig høyde (cm)--
Fri høyde over gulv (cm)--
ArmaturplasseringKortsideKortside
Brukervekt maks (kg)150150
Løftekapasitet (kg)--
Beregnet på barn--
 
Relatert informasjon