Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | å endre kroppsstilling | Skli- og vendehjelpemidler | Skli- og vendehjelpemidler, polstret | Immedia Glidematter

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Immedia Glidematter

Glidematter for enkel forflytning. Bruksområder: Støtte ved forflytning mellom seng, rullestol, stol. Forflytning inn- og ut av bil. Flytte bakover/ fremover i stol/rullestol. Fra rullestol til toalett/dusjstol.

Leverandør ETAC AS
1515 MOSS


Klassifisering 12 31 03 - 03
Skli- og vendehjelpemidler, polstret


Produktserien inneholder 2 produkt.

Produkt 1 av 2
Immedia HandyTrans

Immedia HandyTrans er en kort glidematte egnet for forflytning mellom seng og rullestol, eller for å justere liggestillingen i sengen. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med et glidebrett. En ideell løsning for sittende forflytning inn og ut av bil er en kombinasjon av et glidebrett og en Immedia HandyTrans.
Lev-artnr. IM102045 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Bredde 30cm 
Lengde 40cm 

Produkt 2 av 2
Immedia Swan

Immedia Swan er en åpen glidematte med håndtak. Den er egnet for forflytning mellom seng og rullestol, høyere opp i seng eller inn og ut av bil. Immedia Swan er spesielt bra under naken hud og perfekt ved forflytning over til dusjstol eller toalett. Kan benyttes alene eller i kombinasjon med et glidebrett.

HMS-artnr. 164175
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. IM2698121 
Sist oppdatert 2018-11-20 

Tekniske data
Bredde 45cm 
Lengde 140cm 

 
Relatert informasjon