Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig stell og beskyttelse | Kroppsbåret beskyttelsesmateriell | Beskyttelseshansker, -vanter og -votter | Håndbeskyttere | Oppvarmede varmevotter og varmehansker

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Oppvarmede varmevotter og varmehansker

Varmevotter og varmehansker som har innebygde varmepanel (ikke varmetråder) med den siste varmeteknologien. Ytterhanskene/vottene er isolert og er vind- og vannavstøtende i et materiale som heter Dintex. Produktene er veldig myke og behagelig å bruke og har tre forskjellige varmenivå du kan benytte. Finnes i størrelser fra X-Small til XX-Large.

Leverandør Varme Kle
6010 Ålesund


Klassifisering 09 06 15 - 01
Håndbeskyttere


Produktserien inneholder 3 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

Oppvarmede innerhansker

Hanskene er laget med den nyeste bærbare varmeteknologien. De hårtynne varmepanelene av mikrofiber går langs hver finger for å sikre en total, rask og effektiv varme. Varmen kommer fra et lett Litium-Ion batteri i hver hanske. De har også en innebygd temperaturregulator opp på hansken, noe som gir deg lett tilgang til å regulere varmen.
Lev-artnr. BX-923 
Sist oppdatert 2019-03-29 

Tekniske data
Driftstid batteri 6timer info
Antall timer

 
Relatert informasjon