Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | å endre kroppsstilling | Bærestoler, bæreseler og bærekurver | Bærestoler, bæreseler og bærekurver | Bærestol Gymo med 4 hjul

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bærestol Gymo med 4 hjul

Bærestol Gymo med 4 hjul
Bærestol for trange områder som smale korridorer etc. Stolen er laget i lett aluminium med vanntett trekk. Den har to håndtak bak og to foran, og er utstyrt med 2 festebelter. Sikkerhetslåsen holder stolposisjonen under bruk. Stolen måler 95 x 56 x 16 cm når den er foldet sammen.


Leverandør Gymo AS
4072 Randaberg


Klassifisering 12 31 18 - 01
Bærestoler, bæreseler og bærekurver


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.34074
Setebredde (cm)43
Setehøyde (cm)48
Rygghøyde (cm)91
Totalvekt (kg)8,5
Maks brukervekt (kg)510
Hjuldiameter (tommer)5
Beregnet på barn-




 
Relatert informasjon