Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Senger og sengeutstyr | Separate og regulerbare ryggstøtter og benstøtter til bruk i seng | Regulerbare benstøtter til senger, universelle | Benløfter (Leg-lifter)

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Benløfter (Leg-lifter)

Benløfter (Leg-lifter)
Elektrisk benløfter som på en en sikker og enkel måte løfter bena opp i sengen. Kan monteres på alle sengetyper (både rammemadrasser og pleiesenger med 4-delt liggeflate). Løfter elektrisk med luft og har ingen harde deler, og reduserer dermed klemfare. Betjenes med håndkontroll.Leverandør Arcus Vita AS
5570 Aksdal


Klassifisering 18 12 24 - 02
Regulerbare benstøtter til senger, universelle


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Benløfter (Leg-lifter)

Passer de fleste senger
Enkel montering og demontering. Ingen permanent installasjon kreves.
Max brukervekt 135 kg
Lett å bruke
Avtakbart putetrekk som kan vaskes i maskin

HMS-artnr. 234304
QR-kodeHMS-artnr QR-kode

Lev-artnr. MH-140500 
Sist oppdatert 2018-12-20 

 
Relatert informasjon