Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | varsling og alarmering | Klokker og tidsmålere | Klokker og tidsmålere | Vekkerklokke analog LIFE

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Vekkerklokke analog LIFE NAV ikon

Vekkerklokke analog LIFE
Vekkerklokke med analog visning og repetisjon. Har ikke innebygget lydvarsling, og må derfor benyttes sammen med senge- eller putevibrator. Justering av tid og vekketidspunkt utføres med dreieknapper på klokkens bakside. Brukes sammen med sengevibratorene SENGEVIB eller PUTEVIB.

Leverandør Vestfold Audio AS
3241 SANDEFJORD


Klassifisering 22 27 12 - 01
Klokker og tidsmålere


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet inngår i rammeavtale: Hørselshjelpemidler (18-05-2021 - 18-05-2023)

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
Rangeringinfo
Rangering 1.
Post 13: Varslingssystem.
Rammeavtale: Hørselshjelpemidler (18-05-2021 - 18-05-2023).
HMS-artnr.020376
Lev-artnr.VK2
Tidsintervall valgfritt-
TidsvisningAnalog
Nedtelling låsbar-
Høyde (cm)-
Bredde (cm)-
Vekt (kg)-
 
Relatert informasjon