Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | Output-enheter for datamaskiner | Spesialprogramvare som presenterer datamaskinens utgangsfaktor | Program for lesing og skriving | IntoWords og CD-ORD

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

IntoWords og CD-ORD

IntoWords og CD-ORD
IntoWords og CD-ORD er lese- og skrivestøttende verktøy for ulike plattformer. Inneholder talesynteser og kontekstbaserte ordforslag på bokmål, nynorsk, engelsk, tysk, fransk og spansk, OCR-behandling, samt flere funksjoner. Se hvert produkt for nærmere informasjon. Til personer med dysleksi eller andre lese- og skrivevansker.


Leverandør MV-Nordic AS
0105 Oslo


Klassifisering 22 39 12 - 04
Program for lesing og skriving


Produktserien inneholder 4 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 4 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Teknisk dataVisVisVisVis
HMS-artnr.-232841234316-
Lev-artnr.248838232841234316248837
Skjermforstørring----
SkjermlesingJA--JA
Støtter flere skjermer----
Støtter leselist----
Punktkonvertering----
Talestøtte----
TalesynteseJAJAJAJA
Nuance NoraJAJAJAJA
Nuance Stine----
Nuance engelskJAJAJAJA
Antall ekstra språk3333
OperativsystemWindows---
 
Relatert informasjon