Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Tilleggsutstyr til sittemøbler | Ryggstøtter- og puter | Faste ryggstøtter | V-Trak ryggpute - Standard voksen

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

V-Trak ryggpute - Standard voksen

V-TRAK STANDARD er symmetrisk, like bred oppe og nede. Denne modellen egner seg godt for brukere som er smalere i overkroppen enn i bekkenpartiet og for brukere som sitter i rullestol med romslig setebredde. Passer på alle rullestoler, og kan tilpasses hver bruker.


Leverandør Panthera Norge AS
1386 Asker


Klassifisering 18 10 03 - 01
Faste ryggstøtter


Produktserien inneholder 7 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

V-Trak Axxis ryggpute, X-Large Br40-50, H30cm

Bredde 40-50 cm
Høyde 30 cm
Anbefalt mrs bredde 39-50cm

V-Trak ryggene har integrerte elastisk bånd som kan innstilles etter behov av støtte i korsryggen. Justeringene er trinnløse. Dette gir brukeren optimal form og komfort. Kan justeres mens brukeren sitter i rullestolen.

Les mer her: http://www.panthera.no/produkter/v-trak-fast-ryggstotte/
Lev-artnr. AXR-XL 
Sist oppdatert 2018-11-01 

Tekniske data
Høyde 30cm 

 
Relatert informasjon