Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig medisinsk behandling | persepsjonstrening (sansetrening) | sanseintegrering | Hjelpemidler for sansestimulering | Kjedevest Balance

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Kjedevest Balance

Somna Kjedevest Balance er en videreutvikling av Somna Kjedevest. Den har en annen passform og belter med borrelås slik at man får den tett mot kroppen. Vesten kan justeres i lengden. Man kan ha genser og jakke over. Finnes i både barne- og voksenstørrelser.

Leverandør Somna AS
0262 Oslo


Klassifisering 04 36 09 - 01
Hjelpemidler for sansestimulering


Produktserien inneholder 4 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 4 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Teknisk dataVisVisVisVis
HMS-artnr.----
Lev-artnr.600815600820600825600810
Lengde (cm)----
Bredde (cm)----
Vekt (kg)----
Kulediameter (mm)----
Beregnet på barnJA--JA
 
Relatert informasjon