Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre motoriserte kjøretøy | Elektriske trappeklatrere | Trappeklatrere | Trappeklatrer DOMINO

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Trappeklatrer DOMINO

Domino trappeklatrer kommer seg frem der ingen andre kan, og det på en trygg og behagelig måte for både passasjer og operatør. Domino er en ny type trappeklatrer, sterk nok til å bære både elektriske og manuelle rullestoler. Leveres i tre ulike modeller med ulik løftekapasitet.

Leverandør Universelt AS
0771  Oslo


Klassifisering 12 17 03 - 01
Trappeklatrere


Produktserien inneholder 1 produkt.
Produktserien inneholder dessuten 2 utgåtte produkter. Skift Innstillinger forå få vist disse.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.11316
Trappeklatrer typerullestol
Høyde (cm)114
Lengde (cm)93
Dybde (cm)54
KlatremåteBelter
Lader typeintern
Løftekapasitet maks (kg)400
Transportvekt (kg)79
Totalvekt (kg) info
inkludert batteri
96
 
Relatert informasjon