Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | trening av bevegelse, styrke og balanse | Arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Balansebrett

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Balansebrett

Balansebrett for trening av ankler, knær og hofter. Det er også godt egnet for trening av overkropp og kroppens generelle balanseevne. Farge: grå.


Leverandør Floor-Tec Norge AS
1309 Rud


Klassifisering 04 48 15 - 01
Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr


Produktserien inneholder 1 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.

Balansebrett

Balansebrettet er av elastisk plastmateriale som gjør det behagelig for ben og føtter. Undersiden har et mykt stoffbelegg for å skåne gulvet.
Lev-artnr. 170090 
Sist oppdatert 2021-03-26 

Tekniske data
Totalbredde 32cm info
Største bredde på produktet
Totallengde 52cm info
Største lengde på produktet
Høyderegulerbar NEI 
Sammenleggbar NEI 
Delbar NEI 
Totalvekt 1,46kg 

 
Relatert informasjon