Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | vertikal forflytning | Bærbare ramper | Foldbare kjøreskinner og kjøreramper | Sykkelramper

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sykkelramper

Sykkelramper er ramper som benyttes for enklere forsering av trapper med sykler.

Leverandør Sykkelbyprodukter AS
3112 Tønsberg


Klassifisering 18 30 15 - 02
Foldbare kjøreskinner og kjøreramper


Produktserien inneholder 2 produkt. Produktet nedenfor oppfyller de valgte søkekriteriene.
Klikk på vis alle produkter for å se alle produkter i serien

S-rampen

S-rampen er en rampe for i hovedsak sykler og barnevogner. Rampen kan tilpasses til alle typer rette trappeløp. Det er ingen begrensninger hva gjelder lengde.

Rampen kommer i en versjon for innendørs bruk og en for utendørs bruk. Rampen kan pulverlakkeres og utstyres med sklisikkert belegg.
Lev-artnr. 1912 
Sist oppdatert 2019-03-08 

Tekniske data
Styrekanter JA 
Materiale Stål 

 
Relatert informasjon