Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Andre kjøretøy uten motor | Transportstoler | Transportrullestoler | Active Sitwalk 1-2-3

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Active Sitwalk 1-2-3

Hovedformålet med Active Sitwalk er at brukeren skal bli mer selvstendig og få flere muligheter for egenaktivitet. Active Sitwalk er stabil og gir brukeren en ekstra trygghet til å bevege seg både ute og innendørs. Active Sitwalk kan gjøres om fra en rullator eller en rullestol i løpet av få sekunder, av brukeren selv
Leverandør Hjelpemiddelpartner AS
6823 Sandane


Klassifisering 12 27 04 - 01
Transportrullestoler


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.252444
Lev-artnr.6000-1
Setebredde min (cm)-
Setebredde maks (cm)68,5
Tilt-
Setedybde regulering-
Armleneregulering-
Drivhjuldiameter24
Svinghjuldiameter-
Totalvekt (kg)16
Setedybde (cm)-
 
Relatert informasjon