Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs | Bord | Sengebord | Sengebord | Sengebord - regulerbart og tiltbart

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sengebord - regulerbart og tiltbart

Sengebord med høyde- og vinkelregulering av bordplaten. Praktisk hjelpemiddel til å spise og lese i sengen. Todelt bordplate, der den ene kan vinkelreguleres, mens den andre står i vannrett posisjon. Sengebordet har hjul og skyves lett på plass over sengen.


Leverandør Diblot as
0493 Oslo


Klassifisering 18 03 15 - 01
Sengebord


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.701106
70
Bordplate speilvendbarJA
Bordplate vreg bredde (cm)63
Bordplate vreg dybde (cm)40
Sideplate fast bredde (cm)-
Sideplate fast dybde (cm)-
Høyde over gulv min (cm)58,5
Høyde over gulv maks (cm)83,5
Understell høyde (cm) info
Målt i overkant
-
Understell bredde (cm) info
Innvendig mål
-
Hjuldiameter (mm)-
Totalvekt (kg)5,56
 
Relatert informasjon